Onze vermelding op sys.keurmerk.info

0294-255 845

Klanten Service

Leveren & Verzenden

*Momenteel kunnen wij NIET via UPS-kiala versturen, wegens storing*

Wij leveren via KIala/UPS acces point en proberen om het pakket de dag van bestelling te versturen.

U kunt uw bestelling zelf afhalen bij 1 van de ruim 600 Kiala Punten, waar en wanneer het u uitkomt. Uw pakket wordt geleverd in een Kiala Punt (supermarkten, benzinestations, krantenwinkels, bloemenwinkels, enz.) van uw keuze. Er is altijd een Kiala Punt bij u in de buurt of vlak bij uw werk of de school van uw kinderen. De meeste Kiala Punten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden, soms zelfs van 06.00 tot 23.00 uur.  Klik hier voor het dichtstbijzijnde Kiala Punt bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden. U wilt zich geen zorgen maken over het tijdstip van leveren van uw bestelling en u wilt uw dag niet indelen in functie van de thuislevering van uw pakketten. Met Kiala hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten. U kunt uw pakketten afhalen waar en wanneer u wilt! De verzendkosten zijn voor een pakket tot ca. 12 kg. en een bepaalde grootte €4,02. Komt u zendig hierboven, moet het pakket in tweeën worden verstuurd.

Track & Trace Kiala: klik hier

We kunnen het pakket ook per PostNL versturen. Dit houdt in dat het pakket bij u thuis bezorgd wordt. Dit zal tussen 1-2 werkdagen na verzending zijn. Hier gelden de tarieven, zoals door PostNL vastgesteld.

Track & Trace Post nl: klik hier 

Er zijn verschillende artikelen die wij niet per KIALA/UPS of per PostNL kunnen verzenden.  Dit staat dan bij de betreffende producten vermeld of het is aannemelijk wegens de vorm of gewicht dat dit niet mogelijk is. Deze kunnen dan alleen afgehaald worden of tegen speciaal tarief per koerier verzonden. Hieraan zijn dan dus hogere transportkosten verbonden; dit is op aanvraag. De producten worden wel gewoon in het winkelwagentje behandeld, maar we zullen dan contact met u opnemen over het vervolg.

Privacy &Veiligheid  zie hier voor uitgebreidde regels m.b.t. Privacy wetegeving

  Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden door ons daarom met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen of verwijderen.Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en wij zullen deze uitsluitend aan door ons gecontracteerde incassobureaus ter beschikking stellen in geval van overschrijding van de door ons gestelde betalingstermijn.

  Welke gegevens verzamelen wij?

  Als u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid. 

  Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, die u invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken. 

  Uw e-mailadres: Uw e-mailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief (en u deze aanmelding heeft bevestigd), zullen wij u van tijd tot tijd op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Indien u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich eenvoudig afmelden

  Retour en vervangen

  Wilt u een artikel retour sturen, kunt u ons een email sturen, met een ingevuld herroepingsformulier
  Let op: Voor het beoordelen van een verbruiksartikel is het niet nodig om de verpakking te openen. Bij verbruiksartikelen waarvan de verzegeling, vacuümverpakking of stof/lichtdichte verpakking is verbroken resulteert dit in een waardevermindering van 100%. Indien wij een artikel in deze staat in een retourzending aantreffen geldt er geen vergoeding. Artikelen zoals sokken, kunnen wij uit hygienisch oogpunt niet retour nemen. Zijn er artikelen, zoals kleding, schoeisel zichtbaar, gebruikt, beschadigt of met vlekken, geldt ook hier dat er geen vergoeding zal plaatsvinden. ZIjn er producten speciaal voor u besteld, gemaakt en/of afgeknipt op een bepaalde lengte en of breedte, geldt dat we deze artikelen niet retour nemen. Verder heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag: waarop het artikel in je bezit is: bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen: bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:  het geven van een retouropdracht via onze site. Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog 14 dagen gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren Je kunt het artikel alleen terug sturen als: het artikel compleet is in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.Artikelen die een beperkte houdbaarheid hebben, of om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene kunnen niet kunnen worden teruggezonden. Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op je rekening. Als je nog facturen met een betalingsachterstand open hebt staan, storten wij niet terug. We verrekenen het bedrag dan met dit openstaande saldo. Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon betalen wij niet uit.

  Klachten
  Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:  info@berko.org
  Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.       
  Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
  Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
  Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  Betalingen

  Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL wordt ondersteund door de verschillende banken. U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze bankrekening.
  Ons bankrekeningnummer kunt u vinden in de bevestigings-e-mail die u ontvangt na het afronden van de bestelling, t.w. NL92ABNA9627663982 t.n.v. Berko v.o.f.. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk. Er is bestelling met betaalplicht.
  Wij zijn aangelsoten bij de Webshop keurmerk en deze algemene voorwaarden zijn dan ook van kracht!